Zoek op postcode

Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij Orion

4.5 / 10.0
(2 stemmen)
Falster 20
1506BN Zaandam
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0756179065
52.4342734.828507
2 2.280487804878 11 4.5
Gemiddelde waardering uit 2 stemmen

Vraag direct offerte aan

Reviews

Plaats een review
|
kut bedrijf
ze zijn echte kut mensen ze bedrijgen andere glazenwasser ze zijn KUT BULGAREN
Waardering:
1.0 2.0
|
Glazenwassers in Drachten
Aangebeld: 1e wat gezegd werd(met oortjes in) NIET Betaald. Laatste keer geld gehaald om te betalen, emmers en materiaal stonden er nog, echter niemand gezien om geld op te halen.Nu deze vervelende aktie. weer aangebeld om water, geen probleem. 3e keer aangebeld; klaar en BETALEN grrrrrrrrrrrr ik had al gezegd dat ik geen geld in huis had en eerst even moest halen. Na gezeur en tel. met andere man 18 uur afgesproken om 18 uur geld te hebben. Was met heel belangrijke opdracht bezig, deze moest binnen een uur klaar zijn. Niet gelukt. Verlies van €35,00 Waarom geen briefje waar data staan wanneer de ramen worden gewassen of 's morgens een kaartje dat ze 's middags komen????? Zodat geld in huis is????????????
Weinig tot geen nederlands.
Waardering:
2.0 4.0
|
tuig
20 koerdische turken die die blijven komen ook al zeg je nee en de plaatselijke glazenwassers bedreigen. de meesten kunnen niet eens glazenwassen.
geen
ga oorlog im turkije voeren niet in nederland
Waardering:
1.0 2.0
|
Hoe kan ik ze bereiken?
Ik wil heel graag opzeggen omdat ik ook gewoon wil kunnen communiceren met de mensen die voor me werken. Daarnaast vind ik de kwaliteit die ze leveren ook echt niet goed. Nu kan ik het bedrijf niet bereiken. Iemand?
geen enkele
Geen goede kwaliteit. Geen personeel dat aan te spreken is want ze spreken geen Nederlands. Niet te vinden op internet en dus niet te bereiken.
Waardering:
1.0 2.0
|
slechte service
Wassen je ramen slecht. En als je je ze verteld dat je wilt stoppen, gaan ze gewoon door en gooien een kaartje in je bus dat je ramen gelapt zijn. Hoe kom ik van deze lui af. Ga niet in zee met deze lui!!!
Geen
Zorg dat je telefonisch bereikbaar ben.
Waardering:
1.0 2.0
|
Onjuist naamgebruik Orion Schoonmaakbedrijf; X-Orion en Orion Clean
Beste lezer en reviewers, Nu er toch weer nieuwe reviews geschreven worden onder onze bedrijfnaam hebben wij besloten alsnog een reactie te geven over de klachten welke Orion Schoonmaakbedrijf heeft veroorzaakt. Allereerst vinden wij het heel vervelend dat u zulke nare ervaringen heeft met de mensen die zich voordoen als glazenwassers en als Orion Schoonmaakbedrijf. Echter, zijn dit niet onze glazenwassers, nog ons bedrijf. Orion Schoonmaakbedrijf bestaat sinds 1992 en al vele jaren hebben wij te maken met wisselende bedrijfjes die zich uitgeven als onderdeel van ons bedrijf. Deze glazenwassers geven zich ook uit onder namen als X-Orion en recent onder Orion Clean, allen gevestigd te Zaandam. Het grootste verschil waaraan u kunt zien dat deze glazenwassers geen onderdeel van ons bedrijf zijn is het feit dat wij GEEN ACTIVITEITEN IN DE PARTICULIERE SECTOR UITVOEREN en wij het behoudt van het OSB-KWALITEITSKEURMERK NASTREVEN. Helaas lukt het niet, ook niet na herhaaldelijk contact om onze gegevens van deze website af te halen of te wijzigen. Wanneer u vragen heeft verzoeken wij u om contact met ons op te nemen of om onze website te bezoeken: orionschoonmaakbedrijf.nl
*Wij voeren geen werkzaamheden uit in de particuliere sector. *Wij hebben geen andere bedrijven/bedrijfjes met vergelijkbare namen. *X-Orion, Orion Clean etc. zijn geen onderdeel van Orion Schoonmaakbedrijf. *Wij zijn in het bezit van het OSB-Keurmerk.
Waardering:
5.0 10.0
|
Waar is mijn glazenwasser?
Ik woon in veenendaal nu is mijn glazenwasser bedreigt door deze mensen ik heb hem niet meer gezien
Waardering:
5.0 10.0
|
Geen goed woord voor over
Deze glazenwasser komen in alle wijken folders gooien en gaan onder de prijs zitten van de glazenwasser die al jaren in die buurt komt. Ze zijn brutaal en spreken slecht Nederlands. Ze stonden met ze tweeën mijn ramen te lappen toen ik ze vroeg wat ze aan het doen waren kreeg ik te horen dat mijn glazenwasser niet meer zou komen en dat zij het voortaan gingen doen. Ik heb ze weggestuurd en mijn glazenwasser die hier al jaren komt gebeld en uiteraard die wist van niks. Mensen doe geen zaken met dit bedrijf het klopt gewoon niet!! Ze komen helemaal uit Zaandam naar Hoofddorp voor een paar gepikte klantjes
Geen
Zie beschrijving
Waardering:
1.0 2.0
|
Asocialen zijn het
Ze lopen door de dakgoten als ze deze willen schoonmaken. Verder spreekt er niet 1 fatsoenlijk nederlands als er overlegd moet worden. Buiten dat.. Wat doen deze lui helemaal in Baarn? Sorry, maar ik geef de voorkeur aan de lokale glazenwasser.
Geen idee
Zoals omschrijving
Waardering:
1.0 2.0
|
Wat een stelletje ongeregeld zooitje zijn dit
Ik Krijg steeds folders van deze gasten, terwijl ik al jaren een glazenwasser heb. Dan zeggen ze ja ik ben de nieuwe glazenwasser, met andere woorden me oude glazenwasser is weg. Totaal geen respect voor deze glazenwassers die andere glazenwassers het bloed onder hun nagels halen. Dit is een berichtje voor mijn glazenwasser die al heel lang bij mij komt. Ik zou dus niet in zee gaan met dit bedrijf. Ze werken ook steeds met andere namen maar de folders zijn indentiek , de folder moet voor het raam geplaats worden als je de ramen wil laten wassen. Het valt me nog mee dat er niet op de folder staat PLAATS DIT VOOR HET RAAM ALS JE HET NIET GEWASSEN WILT HEBBEN.
ik kan er niet 1 verzinnen
zoals ik hierboven lees worden mensen zelfs bedreigt. Dit moet gemeld worden bij een instantie vinden wij en meer mensen die in de wijk wonen. Dit mag gewoon nooit meer glazenwasser zijn ook niet onder andere naam.
Waardering:
1.0 2.0
|
Bedreigd door deze mensen
Ben bedreigd door deze glazenwassers omdat ik wilde opzeggen.
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Glazenwasserij Baggelaar(7.8/10.0)0.4km
Zaandam - Jonge Arnoldusstraat 34
 
 
Tanya Ignat(7.2/10.0)0.5km
Zaandam - Hanenpad 63
 
 
A. & S. Dida(7.4/10.0)0.6km
Zaandam - Zuiddijk 41
 
 
Dijksteel Multidiensten(7.0/10.0)0.6km
Zaandam - Czarinastraat 18-a
 
 
Poseidon(7.6/10.0)0.6km
Zaandam - A G Verbeekstraat 1-b
 
 

Plaatsen in de buurt

Assendelft - Den Ilp - Halfweg Nh - Koog Aan De Zaan - Landsmeer - Oostzaan - Wijdewormer - Wormer - Wormerveer - Zaandijk
Schoonmaakbedrijf Gids maakt deel uit van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden - Contact